EEN HOGE KINDERSTOEL HUREN VOOR UW EVENTS

kindersotel

_

Organiseert u een receptie in aanwezigheid van kleine kinderen ter gelegenheid van een verjaardag, doopsel, bruiloft of familiefeest, dan is het uiterst belangrijk dat u rekening houdt met al hun behoeften en dat u alle
veiligheidsregels in acht neemt om het feest sereen te laten verlopen.
Of het nu gaat om kinderoppassen, aangepaste maaltijden of specifiek meubilair, niets mag aan het toeval worden overgelaten om iedereen, zowel ouders als kinderen, met volle teugen van uw event te laten genieten.

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

Een hoge kinderstoel huren

Options heeft heel wat ervaring met recepties en is altijd in de weer om al uw behoeften in te willigen, wat ook de leeftijd van uw gasten mag zijn. Zo is er ons gamma van hoge stoelen met onder meer een hoge kinderstoel die aan al uw eisen inzake gebruiksvriendelijkheid en veiligheid beantwoordt. Onze hoge stoel heeft vier poten die een perfecte stabiliteit garanderen, een breed en comfortabel zitvlak voor het kind, een extra stevige gordel en een blad met verhoogde randen die niet kunnen overstromen. Op die manier kan het kind rustig eten, onder het toeziend oog van een ouder of een oppas. Deze hoge stoel met eenvoudig design is bruikbaar vanaf 6 maanden, zodra het kind rechtop kan zitten, en kan een gewicht van 20 kg dragen. Een erg gewaardeerde attentie jegens uw gasten en de zekerheid dat het feest voor iedereen vlekkeloos zal verlopen, ongeacht of u de kinderen aan speciale nurses toevertrouwt dan wel of ze, naast hun ouders, aan tafel plaatsnemen.

Onze selectie van het ogenblik

 1. Pop's Lichtblauw

  Vanaf 0,301 € Excl. BTW

 2. Bank Kermesse zwart 220 x 25 cm Réf : 28424
  6,050 € Excl. BTW
 3. Kindertafel 63 x 48 cm H 45 cm Réf : 27835
  4,243 € Excl. BTW
 4. Kinderstoel Réf : 27836
  2,070 € Excl. BTW

Speciaal meubilair voor kinderen

Of het event nu een feestelijk karakter heeft, een familiegebeurtenis is of volledig in het teken van kinderen staat, bijvoorbeeld een verjaardag, Options verhuurt specifiek meubilair zoals een hoge kinderstoel en gekleurde tafels, stoelen en buffetten. Alle meubelen zijn op kinderhoogte en u kunt ze versieren volgens het thema dat u verkiest. Om ouders blij te stemmen, gaat er niets boven uw kinderen het beste aan te bieden. Laat uw verbeelding de vrije loop en verras uw kinderen met een feest dat volledig op hun wensen inspeelt. Behalve specifiek meubilair en aangepaste ruimte, kunt u ze ook verwennen met animatie die op hun leeftijd is afgestemd en zorgen voor een kinderoppas die een oogje in het zeil houdt. Dat is een hele geruststelling voor de ouders, die met volle teugen van het feest kunnen genieten, terwijl hun oogappels in veilige handen zijn.

Alles in gereedheid brengen voor de dag van het feest

Options heeft uw behoeften al ingeschat nog vóór u er had kunnen aan denken! De dag van het feest zelf moet een tof moment zijn voor u en uw gasten. Onze ervaren adviseurs staan u met raad en daad bij in de keuze van de uitrusting die aan uw locatie en genodigden is aangepast. Wij kunnen bogen op ruim 30 jaar ervaring en zijn trots u een voortdurend veranderende brede waaier van meubilair, materiaal, tafelvoorwerpen en accessoires te kunnen aanbieden voor al uw genodigden.

ONTDEK OOK