Verhuur van Keukenmateriaal

Options vergemakkelijkt de organisatie van uw events dankzij de vele keukenvoorzieningen in verband met koken, opwarmen, grillen of snijden, zoals schotelwarmers, elektrische fornuizen, ovens, koelkasten, machines om ham te snijden enz. Het beschikt ook over een selectie van keukengerei, vaatdoeken, materiaal om de temperatuur op peil te houden, bijkeukenmeubilair, rekken voor banketgebak, bordenhouders, verbruiksgoederen en ander klein materiaal dat onontbeerlijk is voor uw recepties.

 1. Verhuur van groot keukenmateriaal

  Groot keukenmateriaal

  Options beschikt over een ruime keuze van keukenmateriaal om te bakken, te braden, op te warmen of te snijden, om de organisatie van een maaltijd te vergemakkelijken.
  Ontdekken
 2. Verhuur van Klein keukenmateriaal

  Klein keukenmateriaal

  Options biedt keukenmateriaal te huur aan om de bereiding van alle types van gerechten te vergemakkelijken.
  Ontdekken

Indien u een eventmaaltijd plant, is het van het grootste belang om te beschikken over kwaliteitsmateriaal dat is aangepast aan de gerechten die u uw gasten wenst voor te schotelen. Opteer voor professioneel materiaal(schotelwarmers, fornuizen, ovens, friteuses, grills enz.) indien u een maaltijd voor een groot aantal personen moet serveren. Huur een koelkast of een diepvriezer om uw schotels en voedingsmiddelen vers te bewaren en de koelketen niet te doorbreken.

Hebt u keukengerei nodig voor uw kooksessie of gewoon om te koken vooraleer uw genodigden aankomen? Ontdek onze spatels, barbecuetangen, ijsscheppen, keukenmessen, kreefttangen en snijplanken.

Options stelt u de uitrusting ter beschikking die u nodig hebt voor uw event. Huren is niet alleen zuinig, het biedt u ook de mogelijkheid te beschikken over het materiaal dat u nodig hebt voor uw behoeften afhankelijk van de omvang van uw event en de beschikbare ruimte, zodat u geen machines of gerei moet opslaan dat u slechts sporadisch gebruikt. U huurt enkel het strikt noodzakelijke en hebt uw budget onder controle.