Logistiek

Operatie werking

Op deze website kunt u met enkele muisklikken een simulatie maken van uw evenement en van het budget dat u voor de huur zult nodig hebt. Zodra de aanvraag per e-mail, per fax of rechtstreeks via deze website verstuurd is, zal ons verkoopteam u zo snel mogelijk de beschikbaarheid van het gekozen materiaal bevestigen. Indien nodig zullen onze verkopers graag hun ervaring op het vlak van recepties met u delen. Dit is ook het moment waarop de modaliteiten met betrekking tot het transport van het materiaal (door ons of door uzelf) vastgelegd worden.

Onderhoud

De kwaliteit van het materiaal hangt af van het onderhoud. Bij Options is absolute properheid de enige aanvaardbare norm. Opdat we dit principe nooit zouden schenden, gebruiken wij aangepaste producten voor elk soort materiaal, de krachtigste schoonmaaktoestellen en een team van vakmensen die vertrouwd zijn met de eisen van het vak. En voor een optimale werking volgen wij de strikte procedures naar de letter, net als de geldende normen op het gebied van hygiëne. Deze stiptheid geldt ook voor de verpakking: elk artikel heeft zijn eigen verpakking, en zo garanderen we minder beschadiging en slijtage.

Logistiek

Onze gebouwen en infrastructuur zijn dus georganiseerd op basis van een circulair opberg- en onderhoudssysteem in één enkele richting. Wat het zo bijzonder maakt, is dat het propere materiaal nooit in contact komt met het vuile. Door onze centrale ligging in Brussel kunnen we al onze klanten snel bereiken. Dankzij een veelzijdig wagenpark en een team van ervaren chauffeurs, zorgen wij voor vlotte en stipte leveringen in heel België en elders. De levering van ons materiaal wordt op de voet gevolgd aan de hand van een realtime trackingsysteem dat op onze voertuigen geïnstalleerd is. Voor uw gemak staan we ook op zaterdag te uwer beschikking, en voor uw dringende bestellingen hebben we een doorlopende wachtdienst. Onze boxen hebben een slot met code, zodat u ook buiten de normale werkuren materiaal kunt komen ophalen of terugbrengen. Sinds 2009 testen wij samen met een gespecialiseerde firma een systeem met elektronische chip uit, dat ons toelaat om het gehuurde materiaal in elke fase te volgen.