Verhuur van Terras en tuin materiaal

Options vergemakkelijkt de organisatie en de inrichting van uw events in de open lucht. U kunt er namelijk heel wat toebehoren huren om uw terrassen en tuinen in te richten en een feestelijk tintje te geven ter gelegenheid van uw events. Het huren van meubilair voor tuin en terras, zoals parasols, vouwstoelen, pergola’s, tenten, ligbedden enz. vormt het beste alternatief voor de aankoop van deze accessoires.

Sorteer op
Toon
Sorteer op
Toon

Geniet van uw herfst of- lenteavonden dankzij onze ruime selectie van te huren terrasverwarming. Of ze nu elektrisch of op gas werkt, ze straalt haar warmte over meerdere meters uit. Plaats de verwarming rond uw eettafel of uw loungeruimte. Zo zullen de personen die errond zitten worden verwarmd. Deze verwarmingssystemen zijn geluidloos, ongeacht of ze de vorm van een piramide, parasol of regenboog hebben, en werken op een volkomen veilige manier.

Ontdek de te huren benodigdheden voor uw zomeravonden, het meubilair dat onontbeerlijk is voor het comfort van uw gasten, alsook de decoratieve elementen om uw lounges ter gelegenheid van events aan te kleden. Het huren van een parasol of een verwarming voor het terras is een goed alternatief om te vermijden dat men dit materiaal, dat soms heel wat plaats inneemt, moet opslaan.