HUUR AL HET MATERIAAL VOOR UW BRUILOFT IN EEN HANDOMDRAAI!

ambiance mariage

® Fotografie : Tanguy de Montesson / Agence Oblique

Ongeacht of uw bruiloft idyllisch of volledig in het wit is gekleed, goud als themakleur of een vintage toets heeft, uw receptie moet een uniek gebeuren blijven en overeenstemmen met uw smaak!
Om van die dag een onvergetelijke belevenis te maken, staat Options met het verhuren van tafelkunst garant voor een geslaagd event.
Onze catalogus bevat immers heel wat gamma’s van borden, glazen, bestek en tafellinnen, alsook al het materiaal voor uw cocktail of loungeruimtes. Kies ook het bijpassende meubilair: buffetten, stoelen, statafels.

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

ONZE HUIDIGE SELECTIE

 1. Linnen wit

  Vanaf 1,925 € Excl. BTW

 2. Œnologue

  Vanaf 1,265 € Excl. BTW

 3. Plane gouden biesje

  Vanaf 0,550 € Excl. BTW

 4. Marquis Goud

  Vanaf 1,177 € Excl. BTW

 5. Neo goud

  Vanaf 0,330 € Excl. BTW

En voir plus


ONZE KNOWHOW

Options heeft bijna 40 jaar ervaring in het verhuren van materiaal voor recepties en het aankleden en versieren van tafels. Het verhuurt de elementen die onontbeerlijk zijn bij het organiseren van uw bruiloft. Zowel meubilair (tafels, stoelen, buffetten, enz.) als tafelkunst (borden, bestek, glazen enz.), maar ook decoratieve elementen voor de zaal, de open lucht en op tafel (kandelaars, regenparels, vazen, naambordjes enz.). Behalve het financiële aspect, houdt huren een niet te versmaden voordeel in. U huurt immers wat strikt nodig is. Er blijft dus geen materiaal meer rondslingeren dat u slechts sporadisch gebruikt.

NEEM RECHTSTREEKS CONTACT OP MET EEN VAN ONZE ADVISEURS

Contactez-nous