Sluiten
Telefoonnummers

VERHUUR VAN DIENSTMATERIAAL

Verhuur van apparatuur voor service biedt een handige en kosteneffectieve oplossing om aan tijdelijke apparatuurbehoeften te voldoen. Of het nu voor een speciaal evenement, een feest of zelfs voor een bedrijf is, huren stelt u in staat om over al het benodigde gereedschap te beschikken zonder dat u hoeft te investeren in de permanente aankoop ervan.

  1. Wijn proef beker
    Wijn proef beker
    € 11,979 € 9,900
  2. Punchbowl Ø 36 cm H 29 cm 13.5 L
    Punchbowl Ø 36 cm H 29 cm 13.5 L
    € 26,753 € 22,110
  3. Staander voor champagne emmer H 67,5 cm
    Staander voor champagne emmer H 67,5 cm
    € 22,294 € 18,425
  4. Champagne emmer Filo Ø 27 cm H 18 cm
    Champagne emmer Filo Ø 27 cm H 18 cm
    € 12,030 € 9,942
  5. Shaker in inox 60 cl
    Shaker in inox 60 cl
    € 6,332 € 5,233
  6. Champagne emmer Ø 22 cm H 21 cm
    Champagne emmer Ø 22 cm H 21 cm
    € 4,459 € 3,685
  7. Ijsblokjestang
    Ijsblokjestang
    € 1,251 € 1,034
  8. taggage
    Whiskykaraf Vintage
    Whiskykaraf Vintage
    € 3,468 € 2,866
  9. taggage
    Buikfles met kraantje vintage 20 x17,5 cm h40 cm 6.6 l op verhoog
    Buikfles met kraantje vintage 20 x17,5 cm h40 cm 6.6 l op verhoog
    € 23,119 € 19,107
  10. Karaf Belfesta 75 cl
    Karaf Belfesta 75 cl
    € 11,713 € 9,680
  11. taggage
    Buikfles met kraantje Vintage 20 x 17,5 cm H 40 cm 6.6 L
    Buikfles met kraantje Vintage 20 x 17,5 cm H 40 cm 6.6 L
    € 17,330 € 14,322
  12. Kruik Gala 150 cl
    Kruik Gala 150 cl
    € 10,249 € 8,470
  13. Kruik Pop's 110 cl
    Kruik Pop's 110 cl
    € 9,131 € 7,546
  14. Kruik Aqua 120 cl
    Kruik Aqua 120 cl
    € 2,009 € 1,660
  15. Wijnkaraf 100 cl
    Wijnkaraf 100 cl
    € 5,551 € 4,588
  16. Vague-karaf 150 cl
    Vague-karaf 150 cl
    € 5,233 € 4,325

Producten 1 tot 16 van 159 in totaal

Van de vele apparaten die te huur zijn, is de verhuur van mosselpotten een bijzonder interessante optie. Mosselpotten zijn speciaal ontworpen  voor het koken van mosselen en bieden een gelijkmatige warmteverdeling voor een optimale bereiding.