BANKEN HUREN VOOR UW MAALTIJDEN EN FEESTEN ONDER VRIENDEN

location de bancs

® Fotografie : Tanguy de Montesson / Agence Oblique - Decorontwerp : Carine Pinon

Om uw gasten, ter gelegenheid van een receptie, gezellig en ontspannen te laten tafelen, is het huren van banken de gedroomde oplossing. Banken zijn tijdloos, eventueel retro, zuinig en gemakkelijk te installeren en geven aan uw
maaltijden onmiddellijk een verwelkomend karakter, zowel binnen als buiten.
Ze passen goed bij de grote rechthoekige tafels, scheppen een gezellige sfeer en doen ons denken aan de feestelijke en luidruchtige tafelgezelschappen van weleer.

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

De ideale gezel bij een landelijke bruiloft

Kiest u voor een landelijke bruiloft en denkt u aan een grote maaltijd met veel kaarslicht of bloemenslingers in een oude schuur of bij valavond in een veld vol met bloemen? De keuze van lange rechthoekige tafels met daarrond eiken banken zal uw receptie de charme, authenticiteit en gezelligheid geven die u zoekt. Denk aan de schotels die van hand tot hand gaan, de met elkaar keuvelende gasten die plots in koor beginnen te zingen, de kinderen die rond de grote rechte tafels huppelen … Stuk voor stuk warme en onvergetelijke herinneringen die van die dag de mooiste van uw leven maken.

ONZE HUIDIGE SELECTIE

 1. Bank Kermesse zwart 220 x 25 cm Réf : 28424
  6,050 € Excl. BTW
 2. Witte bierbank 220 x 27 cm Réf : 9072
  6,050 € Excl. BTW
 3. Bierbank 220 x 25 cm Réf : 7297
  3,025 € Excl. BTW
 4. Bierbank 220 x 25 cm met swarte stretch hoes Réf : 26192
  15,595 € Excl. BTW

Een praktische, zuinige en gebruiksvriendelijke keuze voor uw events

Het is wellicht geen toeval dat banken vandaag de wind in de zeilen hebben als interieurelement maar ook als eventmeubilair. De verschillende materies en trendy kleuren komen tegemoet aan de meest uiteenlopende smaken. Banken zijn efficiënt, praktisch, zuinig en makkelijk te installeren. Ze bestaan in verschillende modellen die passen bij elk event, zoals de landelijke grenen bank, het witte model dat ideaal is voor een plechtigheid in de open lucht en het zwarte model voor een veeleer industriële look. Een schoolkermis van uw kinderen, een familiereünie in de open lucht, een feestelijke maaltijd rond een barbecue of een reuzenpaella? Een ontspannen snack of een gezellige bedrijfslunch op het einde van het jaar? Banken staan altijd borg voor een geslaagd feest.

Het advies van Options

U kunt rekenen op het weldoordacht advies van de deskundigen van Options om uit te maken hoeveel banken en tafels er nodig zijn afhankelijk van uw event en het aantal genodigden. Dankzij onze verschillende modellen en tinten is het mogelijk om uw banken harmonieus op uw inrichting af te stemmen.

ONTDEK OOK