EEN BARBECUE HUREN, IDEAAL VOOR EEN ZOMERSE RECEPTIE

barbecue

_

Een barbecue is de maaltijd bij uitstek in de open lucht en synoniem met gezelligheid.
Het is een sterproduct van ons sfeermateriaal voor de zomer. Een barbecue moet uit kwaliteitsmateriaal bestaan om goede geroosterde gerechten te kunnen bereiden en zodoende
uw genodigden op een hartelijke manier in de watten te kunnen leggen. Options stelt voor om praktisch en efficiënt barbecuemateriaal te huren.

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

Gezellig rond de barbecue

De zomer geeft zin om feesten in de open lucht te organiseren waarbij alle gasten met volle teugen van de zon kunnen genieten.
Of het nu gaat om een familiemaaltijd, een lunch onder vrienden of een verjaardag, een barbecue, in het bijzonder in de tuin, is een formule die iedereen bevalt.

Die optie valt ook in de smaak in het kader van een beroepsevent, zoals een teambuilding, want een barbecue heeft een sociale functie en werkt ontspannend.
De sfeer is veelbelovend, maar dan moet u wel behoorlijk zijn uitgerust opdat de receptie buiten in de beste omstandigheden verloopt.
Precies om aan die vereiste te voldoen, selecteerde Options barbecuemateriaal van uitstekende makelij. U hoeft enkel nog de data te kiezen waarop u wenst te huren.

Een ruime keuze aan producten om u te verwennen

Het is noodzakelijk een menu en een lijst van genodigden op te maken om zo goed mogelijk te kunnen bepalen voor welk type van materiaal er moet worden gekozen. Het is bovendien onontbeerlijk een of meer barbecues te selecteren die makkelijk op de plaats van gebruik kunnen worden geïntegreerd.
Bepaalde accessoires zijn onmisbaar, zoals een tang om het geroosterd vlees om te draaien zonder zijn vingers te verbranden. Indien u van plan bent om bepaalde personen met het beheer van de barbecue te belasten, dan zorgt een tuinstoel voor meer comfort.

Options kan u ook diverse types van barbecue aanbieden. De elektrische modellen, die makkelijk en snel zijn aan te steken, zijn polyvalent. Ook gasbarbecues zijn praktisch en trendy. Hoe dan ook, het is belangrijk dat de barbecue optimaal werkt.

ONZE HUIDIGE SELECTIE

 1. Witte Simplex stoel Réf : 8780
  3,850 € Excl. BTW
 2. Braadspit 1,5 m 50 kg 220 V - 70 W Réf : 27537
  119,929 € Excl. BTW
 3. Barbecue op gas 112 x 41 cm Réf : 6462
  66,000 € Excl. BTW
 4. Barbecue 100 x 60 cm Réf : 7292
  57,750 € Excl. BTW

Options, uw partner voor een geslaagd event

In plaats van zelf een barbecue aan te kopen, kunt u er ook een huren bij Options. Met die goedkope en verstandige formule houdt u uw uitgaven onder controle en blijft materiaal dat veel plaats inneemt en dat u slechts sporadisch gebruikt niet bij u rondslingeren. Als u opteert voor het huren van een barbecue bij Options, bent u er zeker van dat u tegen voordelige voorwaarden over kwaliteitsmateriaal beschikt.
De producten uit onze catalogus zijn makkelijk te installeren en te gebruiken en worden u geleverd binnen de termijnen die op het ogenblik van de bestelling worden afgesproken. Ons team houdt rekening met uw eisen inzake timing. ’s Avonds of overdag, u kunt rekenen op onze expertise om het succes van uw receptie te garanderen.

ONTDEK OOK