BUFFETTEN HUREN VOOR UW EVENTS, BRUILOFTEN EN RECEPTIES

Location de buffet

® Fotografie : Tanguy de Montesson / Agence Oblique - Decorontwerp : Andréa Rocagel

Wilt u op de dag van uw bruiloft uw receptie extra gezellig laten verlopen of uw genodigden op een verrassende cocktail in de open lucht of een overvloedig dessertbuffet vergasten?
Options, de specialist in het organiseren van recepties en verhuren van meubilair, stelt u voor buffetten voor walkingdinners
te huren. Een buffet is tegelijk modern, elegant en relax en biedt u de mogelijkheid om uw inspiratie de vrije loop te laten. Het kan aan al uw events worden aangepast terwijl het tevens uw gasten verwent.

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

De keuze van uw buffet voor een receptie die uw stempel draagt

Bij een receptie of een bruiloft wordt het buffet het centrale element van uw inrichting, ongeacht of het gebruikt wordt voor een walkingdinner, een erewijn, een cocktail of het serveren van voorgerechten en desserten. Een buffet is uitstekend geschikt voor culinaire sessies of om topgerechten te serveren. Uw keuze is dus uiterst belangrijk.

Wat een buffet zo bijzonder maakt, is dat het u in staat stelt om eigen accenten te leggen en dat u niet gebonden bent aan een vaste tafelschikking, zodat uw gasten kunnen gaan en staan waar ze willen. Laat uw inspiratie de vrije loop en maak er een unieke creatie van conform uw thema, ongeacht of het klassiek is en de tafels met wit tafellinnen zijn gedekt, zwart gelakt is voor een modern en industrieel effect, op hout is toegespitst voor een rustiek effect, landelijk is of fonkelend om het feest tot laat in de nacht voort te zetten.

Notre sélection du moment

  1. Plooibare bar lackfolie 100x200cm H90cm Réf : 15124
    198,000 € Excl. BTW
  2. Klapbuffet deck 100 x 200 cm - Termijn 48 u Réf : 25801
    198,000 € Excl. BTW
  3. Buffet Natura 240 x 100 x H 90 cm Réf : 8943
    126,500 € Excl. BTW

Statafels als kader voor uw cocktails

Een buffet voor een walkingdinner is tegelijk een modern, gezellig en elegant alternatief voor een zittend diner, maar biedt ook tal van voordelen in technisch opzicht. Het is immers losser, goedkoper, vergt minder plaats en is makkelijk te installeren, zowel binnen als buiten. Het is minder stijf maar even chic, dus uiterst geschikt voor al uw events, zowel privé als professioneel, zowel ter gelegenheid van feesten als bij officiële plechtigheden en conferenties.

Bij uw buffet horen uiteraard de vele bij elkaar passende statafels die uw avondfeest mee vorm geven en die uw genodigden de kans bieden om vrij contacten te leggen met wie ze willen en tegelijk met volle teugen van de receptie te genieten. Ons gamma is zo uitgebreid dat wij op al uw specifieke wensen kunnen inspelen

Buffetten en statafels huren: profiteer van ons klantgericht advies!

Options begeleidt u bij het voorbereiden van uw bruiloften en recepties met de hulp van onze adviseurs, die weten hoe ze aan uw behoeften en verwachtingen moeten tegemoetkomen. Rekening houdend met de aard van uw receptie, uw wensen en ideeën, maar ook met uw budget of uw technische beperkingen, staan wij u met raad en daad bij in de keuze van uw buffetten en statafels. Vertrouw uw project toe aan onze specialisten en laat u verrassen en inspireren door onze uitgebreide waaier van producten om uw recepties nieuw leven in te blazen en uw genodigden te verleiden. Ons team wendt al zijn professionele ervaring en passie aan om van uw receptie een onvergetelijk hoogtepunt te maken.

ONTDEK OOK