BUITENMEUBILAIR HUREN VOOR RECEPTIES IN DE OPEN LUCHT

mobilier exterieur

® Fotografie: Andréa Rocagel

In de zomermaanden is het heel verleidelijk een event in de open lucht te organiseren om van het mooie weer en het landschap te genieten.
Trouwfeesten, doopsels, lunches en familiefeesten in de open lucht, dat betekent charme, natuur en een gevoel van vrijheid, die vaak de mooiste herinneringen creëren.
Door het huren van buitenmeubilair voor uw terrassen en tuinen kunt u gebruikmaken van het beste materiaal, dankzij het weldoordacht advies van onze specialisten.

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

Specifiek en aangepast meubilair voor uw events in de open lucht

Recepties in de open lucht worden altijd erg op prijs gesteld door de gasten. Toch vergen ze minstens evenveel voorbereiding als recepties binnen, want vaak moet het kader nog worden gecreëerd. Bovendien moet men op alle mogelijke weersomstandigheden voorbereid zijn. Ze vereisen immers specifiek meubilair en uitrusting die aan uw terrein en de omstandigheden buiten zijn aangepast. Het huren van meubilair is verreweg de goedkoopste en efficiëntste oplossing om u in alle veiligheid het beste materiaal te laten gebruiken, zodat u het niet moet aankopen of, na gebruik, bij u thuis moet opslaan. Uw persoonlijk meubilair en uw tuinparasol volstaan immers meestal niet om een groot aantal genodigden te ontvangen. Daarom stellen wij u structuren ter beschikking die aan uw behoeften beantwoorden. Tenten, pergola’s en parasols bieden u op die manier de mogelijkheid om, ongeacht het aantal gasten, lunches en diners in de open lucht te organiseren, zonder de hete zon of een voorbijtrekkende bui te moeten vrezen.

ONZE HUIDIGE SELECTIE

  1. Ronde Louisiane tafel Ø 130 cm H 76 cm Réf : 1004
    46,266 € Excl. BTW
  2. Witte Stone zetel 50 x 75 x H 78 cm Réf : 8733
    50,050 € Excl. BTW
  3. Stoel Trocadéro Wood Réf : 25684
    4,774 € Excl. BTW

De open lucht voor uw genodigden

Een event organiseren in de open lucht betekent uw genodigden vergasten op een moment van unieke ontspanning in de natuur. Op een terras, het gazon van uw tuin of aan de rand van een zwembad, niemand kan weerstaan aan de lokroep van een comfortabele ligstoel om van de zon en een heerlijke cocktail te genieten. En indien uw receptie voortduurt tot een stuk in de nacht zullen onze lichtslingers onderaan bomen of muren uw uitverkoren kader ten volle tot zijn recht laten komen. Onze windlichten, lantaarns, branders en kaarsen helpen u een warme en gedempte sfeer te creëren. En om de kilte van de nacht weg te werken, is er onze buitenverwarming om het uw genodigden naar de zin te maken. Aan u om de receptie te kiezen waarvan u droomt en een echt rustige plek voor uw genodigden te creëren.

Onze expertise voor uw recepties in de open lucht

Options is de specialist inzake verhuur van meubilair, animatie- en decoratiemateriaal voor uw recepties, zowel binnen als buiten. Onze adviseurs zullen u stap voor stap begeleiden bij de keuze van specifiek meubilair dat aan uw behoeften en aan uw technische en budgettaire beperkingen is aangepast en u het beste materiaal aanbieden. Bij ons hebt u een ruime keuze aan buitenaccessoires en -meubilair voor een geslaagde receptie en een prachtige decoratie.

ONTDEK OOK