BUITENVERWARMING HUREN VOOR UW RECEPTIES

chauffage extérieur

® Fotografie : Damien Lamarche / Tanguy de Montesson / Agence Oblique - Decorontwerp : Andréa Rocagel

Of het nu herfst of zomer is, de koude mag uw receptie of event in de open lucht niet vergallen.
Een frisse lenteavond mag zich dan nog zo veelbelovend aankondigen, uw gasten zullen het ten zeerste op prijs stellen als ze ervan kunnen genieten zonder daarom te moeten staan bibberen.
Om zo’n receptie te doen slagen, is het huren van een buitenverwarming zeker geen overbodige luxe. Vraag advies om te vermijden dat de sfeer op uw avondfeest plotseling begint af te koelen.

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

Buitenverwarming een must voor uw events in de open lucht

Tenzij u beslist om voor een receptie in de open lucht in volle zomer zuiderse oorden te gaan opzoeken, is het altijd goed om zijn voorzorgen te nemen. Laat niets aan het toeval over om alle mogelijke scenario’s te kunnen opvangen en opteer voor adequaat materiaal dat aan uw behoeften is aangepast en voldoet aan het comfort van uw genodigden.

Het succes van een receptie mag niet afhankelijk zijn van de grillen van de weergoden. Het huren van een buitenverwarming zal uw genodigden met volle teugen van het moment laten genieten, ongeacht het jaargetijde of het moment van de dag. Voor hen die er tot dusver nog niet aan gedacht zouden hebben, deze efficiënte oplossing biedt u de mogelijkheid om voor uw gasten, parallel met een binnen georganiseerde receptie, een bevoorrechte loungeruimte te creëren en in te richten op een terras, op een afgesloten binnenhof of in een hoekje in de tuin.

Notre selection du moment

 1. Fuego gasverwarmer H 220 cm Réf : 7755
  104,500 € Excl. BTW
 2. Terrasverwarmer op gas Réf : 26238
  55,000 € Excl. BTW
 3. Warmtekanon elektrisch 220 V - 3000 W Réf : 8106
  74,865 € Excl. BTW
 4. Warmtestraler op voet op gas Réf : 26252
  30,285 € Excl. BTW

Options heeft meerdere types van buitenverwarming

Options biedt u verschillende mogelijkheden inzake huur van terrasverwarming en ander meubilair aan voor uw recepties in de open lucht.
Onze systemen van buitenverwarming, ongeacht of ze op gas of elektriciteit werken, zwart of verchroomd zijn, de vorm hebben van een piramide met centrale vlam of van een parasol, ze hebben allemaal een bereik van meerdere meters.
Het is aanbevolen om ze buiten te installeren, rond en tussen uw tafels, statafels of loungeruimten, zodat ze uw genodigden kunnen verwarmen en tijdens de hele duur van uw receptie een homogene temperatuur kunnen handhaven. Ze zijn geruisloos, elegant en volkomen veilig. Huren heeft het voordeel dat u die toestellen zelf niet hoeft op te slaan en te onderhouden en dat u geen dure aankoop hoeft te doen.

Stel een echt decor samen voor uw recepties in de open lucht

Behalve de zuiver praktische werking van deze soorten buitenverwarming, verfraaien ze mee het decor van uw receptie en worden er volwaardige elementen van.
Onze piramidevormige toestellen met hun indrukwekkende centrale vlam scheppen een theatrale sfeer. Doordat ze tegelijk als verwarming en indirecte verlichting fungeren, geven ze uw receptie een warme gloed, wat een erg verfijnd lounge-effect creëert.
Vul dit unieke decor aan met het advies van onze commerciële medewerkers dankzij onze uitgebreide catalogus van accessoires en meubilair voor uw terras en tuin. Wij willen onze expertise maximaal benutten om, voor u en uw genodigden, van uw receptie een onvergetelijk evenement te maken.

ONTDEK OOK