CHAFING DISH HUREN VOOR UW BUFFETTEN

chafing dish

® Fotografie : Clara Joannides - Decorontwerp : Carole Nicolas

Zou u graag een bedrijfslunch of walkingdinner organiseren zonder daarom uw gasten heerlijke warme gerechten te ontzeggen?
De “chafing dish” blijkt de ideale oplossing te zijn om uw genodigden een warm buffet aan te bieden. Dit toestel, dat zowel elegant als functioneel is, laat uw gerechten tot hun recht komen.
Het zorgt ervoor dat ze niet afkoelen en optimaal gesavoureerd worden. Het is alsof een ober hier een hand in het spel heeft en uw recepties een extra verfijnde toets geeft.

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

Leuk om uw gasten ter gelegenheid van een buffet toch warme gerechten te kunnen laten proeven

Een chafing dish is een onmisbaar professioneel hulpstuk van uw culinaire animaties bij uw walkingdinners of brunches, zowel buiten als binnen. Hij biedt de mogelijkheid om de gerechten elegant voor uw gasten op te dienen en tijdens de hele duur van de receptie warm te houden. Dit toestel functioneert volgens het bain-marieprincipe, ongeacht of het elektrisch werkt of met een brander is uitgerust.

Notre selection du moment

 1. Chafingdishlepel Réf : 7517
  2,420 € Excl. BTW
 2. Bolvormige chafing dish Ø 46 cm Réf : 6313
  38,500 € Excl. BTW
 3. Chafing dish GN 1/1 Réf : 7390
  19,250 € Excl. BTW
 4. Brandpasta voor chafing dish Réf : 7363
  1,375 € Excl. BTW

Praktische en zuinige oplossingen voor uw buffetten

Kiest u voor een walkingdinner om een dure en veel plaats opeisende traiteurdienst te vermijden of om opdienpersoneel te besparen, terwijl u uw genodigden toch warme gerechten wenst aan te bieden? Huur dan bij Options professionele “chafing dishes”. Ze zijn praktisch, robuust en elegant, houden uw gerechten warm en bieden uw genodigden de mogelijkheid om ervan te genieten, ongeacht het moment waarop ze zich willen bedienen.

Zoals altijd zijn onze teams van adviseurs te uwer beschikking. Ze staan altijd klaar om naar u te luisteren en u te helpen bij de keuze van het model dat het beste aan uw behoeften is aangepast, vanaf de bestelling tot het effectief gebruik, rekening houdend met uw budget. Waarom zou u geen beroep doen op zo’n professionele service voor uw buffetten, ongeacht of u ze zelf bereidt of door een traiteur laat samenstellen? staat u met raad en daad bij.

ONTDEK OOK