EEN CHOCOLADEFONTEIN HUREN VOOR UW RECEPTIES

fontaine à chocolat

® Decorontwerp : Andréa Rocagel - Fotografie : Alexis Boullay

Wie heeft er nooit van gedroomd om zijn snoeplust op een chocoladefontein bot te vieren?
Dit zal zeker in de smaak vallen bij uw gasten, die het water in de mond zullen krijgen alleen al bij het zien van die indrukwekkende stroom van gesmolten warme chocolade.
Deze animatie, die zowel het oog als de smaakpapillen streelt, vormt een originele en gulle aanvulling van het dessertbuffet tijdens uw event.
En bezwijken voor de geneugten van chocolade is tenslotte nu ook weer niet zo’n zware zonde.

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

Chocolade fabriceren op uw avondfeest

Een chocoladefontein, die een echte ode aan de snoeplust is, iets om duimen en vingers van af te likken, zal in het geheugen van uw gasten een onvergetelijke indruk nalaten. Deze indrukwekkende fontein met vijf etages zal uw dessertbuffet tot een echt chocoladefabriekje omtoveren! Zo’n spektakel past perfect bij de animaties op uw cocktails of verjaardagsfeesten. Heel wat van uw genodigden zullen er niet onbewogen bij blijven zodra ze de eerste chocoladegeuren opsnuiven. Ga eens voor een dagje in de schoenen van Pierre Marcolini staan en reken er maar op dat u met gelukwensen zult worden overstelpt …

Notre selection du moment

  1. Chocoladefontein H 80cm 220 V - 370 W Réf : 7626
    75,185 € Excl. BTW
  2. Wit bouillonkopje 15cm H7.5cm Réf : 8092
    0,242 € Excl. BTW

Welke extra zoetigheden passen bij uw chocoladefontein?

Bedenk zelf welke gedurfde extra zoete toetsen u aan uw chocoladefontein wenst te geven. Zo kunt u uw gasten spiesjes in warme chocolade laten dopen: spiesjes van rode of exotische vruchten voor zuurachtige smaken, spiesjes van witte drop en ander snoepgoed voor liefhebbers van suiker of trendy cakepops en andere belegde soesjes, mini-amandelgebakjes en suikergebakjes om meer verfijnde desserten te creëren.

Luister naar uw snoeplust en laat uw verbeelding de vrije loop om uw gasten diverse smaakcombinaties voor te schotelen dankzij uw knapperige en sappige ingrediënten. U kunt de geneugten ook variëren door twee verschillende fonteinen met twee soorten chocolade, zwarte en melk, aan te bieden om ofwel de kracht ofwel de zachtheid van verschillende chocoladesmaken aan bod te laten komen en de tongen van al uw gasten te strelen.

Options innoveert om uw receptie op te vrolijken

Options is voortdurend op zoek naar nieuwe originele animaties voor uw feesten en recepties om u tevreden te stellen. Uw verbeelding prikkelen en de snoeplust van uw genodigden opwekken is ons credo en onze prioriteit. Dankzij de kwaliteit van ons materiaal en onze klantgerichte aanpak kunt u uw fantasie in volle vertrouwen tot haar recht laten komen en van uw event een unieke en onvergetelijke belevenis maken voor u en uw gasten.

ONTDEK OOK