DESIGNMEUBILAIR HUREN VOOR UW RECEPTIES EN EVENTS

Location mobilier design

Fotografie : Tanguy de Montesson / Agence Oblique

De keuze van meubilair is uiterst belangrijk bij het organiseren van een event. Naast de zuiver praktische aspecten, is er ook de esthetische kant.
Bij een receptie wordt meubilair als een volwaardig element van het decor beschouwd. Het bepaalt de toon en de geest van een event en dompelt uw gasten onder in de sfeer die u wenst te creëren.
Het huren van designmeubilair komt tegemoet aan uw eisen inzake stijl en functionaliteit, terwijl tegelijk een elegante en harmonieuze omgeving wordt geschapen.

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

Hedendaags designmeubilair en verfijning gaan hand in hand


Door het huren van meubilair ter gelegenheid van een event profiteert u van de laatste trends inzake inrichting en kiest u voor eenheid van stijl.
Indien u iets voelt voor designcreaties, kunt u voor uw genodigden een aangenaam, verfijnd en uitgelezen kader inrichten.
Hedendaagse materies zoals plexiglas, hars of metaal, die gebruikt worden voor hoge stoelen, Kartell-stoelen en bankjes, gecombineerd met moderne en subtiele lijnen brengen u meteen in een aangename en elegante hedendaagse omgeving.
Lage brede houten tafels en lederen clubzetels kunnen uw inrichting een extra cachet en karakter geven, terwijl een subtiele verlichting een sfeer creëert waar men ontspannen en rustig met elkaar van gedachte kan wisselen.

ONZE HUIDIGE SELECTIE

Loungegeest voor uw recepties en events

Het is al design wat de klok slaat, zowel in het meubilair, als in het vaatwerk. De eenvoudige en zuivere vormen, het comfort, de stijl en de kwaliteit van de materialen vallen in de smaak. De loungestijl is erg in trek om bevoorrechte ruimten in te richten, zowel binnen als buiten.
Hij geeft het kader een onweerstaanbare cosy toets.
Door het huren van meubilair bepaalt u zelf de sfeer conform uw smaak aan de hand van onze uitgebreide catalogus van loungemeubilair.
Deze meubels met hun ronde en zuivere vormen die beschikbaar zijn in witte en zwarte moderne stoffen of in ruwe en natuurlijke materies, zoals leder of hout, worden altijd ten zeerste gewaardeerd omdat ze zo tot de verbeelding spreken.
Of men nu kiest voor de Californische stijl van een houten bankje bekleed met brede en comfortabele kussens of de radicale, verfijnde en sculpturale hedendaagse stijl van een wit Chesterfield-ensemble, de keuze van kwaliteitsvol designmeubilair blijft een echte toegevoegde waarde voor een geslaagde receptie en sfeer.

Options houdt rekening met uw eisen en de allerlaatste trends

De adviseurs van Options zijn echte specialisten in het inrichten van uw events. Ze kiezen voor u de mooiste meubelen en toebehoren om aan al uw smaken en ideeën te voldoen. Doordat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends inzake inrichting en events, kunnen we ingaan op al uw eisen inzake kwaliteit en originaliteit, zodat we van uw receptie een unieke en onvergetelijke belevenis kunnen maken.