DIENBLADEN HUREN VOOR UW RECEPTIES EN EVENTS

location plateaux

® Fotografie: Tanguy de Montesson / Agence Oblique

Ter gelegenheid van een cocktail of een staande receptie is de bediening van bijzonder belang. De keuze van vaatwerk en materiaal voor recepties is immers even belangrijk als bij een zittend diner met bediening aan tafel.
Options, de specialist bij uitstek op gebied van tafelkunst, beschikt over een ruime waaier van plateaus en dienbladen van prima kwaliteit die voor uw events kunnen worden gehuurd.

Het plateau of de kunst van het bedienen

Wanneer u kiest voor een cocktail of staande bediening is de presentatie van de gerechten heel belangrijk. Het oog moet ook wat hebben en de eetlust bij uw gasten aanscherpen. De keuze van het bedieningsmateriaal, dat een element van de inrichting is, mag niet aan het toeval worden overgelaten maar moet op de geserveerde gerechten zijn afgestemd.
Elk type van plateau geeft een bijzondere stijl aan uw gerechten. Daarom moet bij de keuze ervan goed worden gewikt en gewogen. Een klassiek plateau of een plateau met verdiepingen, een houten, inox, zilveren of leien plateau, kortom keuze te over om uw receptie een persoonlijke toets te geven. Ons uitgebreid prijzengamma biedt u bovendien de mogelijkheid om binnen de perken van uw budget te blijven en toch te opteren voor kwaliteitsmateriaal, dat tegelijk praktisch, elegant en origineel is.

ONZE HUIDIGE SELECTIE

 1. Zilveren rechthoekig dienblad 40x30cm Réf : 7264
  7,886 € Excl. BTW
 2. Presentatieplank 60 x 20 cm Nieuw
  Presentatieplank 60 x 20 cm Réf : 29826
  5,526 € Excl. BTW
 3. Dienblad in leisteen 40 x 25 cm Réf : 7030
  2,420 € Excl. BTW
 4. Rond dienblad Ø 40 cm Réf : 6838
  1,817 € Excl. BTW

Onze tips en expertise te uwen dienste

Options wil al zijn knowhow en expertise inzetten om van uw recepties een succes te maken door u bij de voorbereiding en verwezenlijking van uw project te begeleiden. Onze commerciële medewerkers verlenen u advies bij de keuze van uw bedieningsmateriaal met het oog op een harmonieus resultaat dat aan uw wensen voldoet. Door het huren van vaatwerk en bedieningsmateriaal hebt u bovendien toegang tot een volledige waaier van producten om elk element perfect op elkaar af te stemmen. Uw budget en uw eisen indachtig, bieden wij u optimaal huurmateriaal aan. Om u de mooiste producten en grondstoffen te kunnen geven, wordt onze catalogus geregeld aangevuld met nieuwe modellen, rekening houdend met opkomende trends, maar met behoud uiteraard van de tijdloze klassieke artikelen. Huur uw receptiemateriaal bij Options en profiteer van zijn knowhow. Het zal u heel wat kopzorgen besparen en uw gasten zullen er alleen maar wel bij varen.

ONTDEK OOK