KANDELAARS EN KAARSHOUDERS HUREN VOOR UW RECEPTIES

location chandeliers

® Fotografie : Tanguy de Montesson / Agence Oblique

Geef licht, bij het invallen van de duisternis, een centrale plaats in de decoratie van uw receptie. Creëer een warme, elegante en verfijnde sfeer die uw tafels karakter geeft en
zodoende uw decoratie ten volle tot haar recht laat komen dankzij ons gamma van kandelaars.
De kandelaar, die destijds in servieskasten stond, legt vandaag opnieuw zijn adelbrieven voor. Hij is beschikbaar in alle stijlen en maakt uw decoratie af.

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

Licht mag op uw receptie niet ontbreken

Bij recepties speelt licht een belangrijke rol om een knusse en warme sfeer te creëren en de beschikbare ruimte beter tot haar recht te laten komen. Kandelaars scheppen een unieke en feeërieke stemming, geïnspireerd op de prachtige herenhuizen van vroeger, toen de disgenoten mochten aanzitten aan weelderige maaltijden bij kaarslicht. Geen enkel elektrisch licht kan het zo bijzondere schijnsel van dansende kaarsvlammen evenaren. De geur van warm kaarsvet dat beetje bij beetje smelt, de gezichten van uw gasten verlicht door de warme en verfijnde gloed van kaarsen, geven uw receptiemaaltijd een bijzondere dimensie. De kandelaars die in het midden van elke tafel, op uw buffetten, een vensterboord of een schoorsteen staan, vullen de ruimte met een magisch en subtiel lichtschijnsel.

ONZE HUIDIGE SELECTIE

 1. Zilveren kandelaar 5-armig H80cm Réf : 7838
  19,800 € Excl. BTW
 2. Kandelaar smeedijzer Ø 84 cm H 75 cm Réf : 6571
  19,250 € Excl. BTW
 3. Witte kandelaar 5-armige H 80 cm Réf : 8757
  33,000 € Excl. BTW
 4. Zwarte kandelaar 5-armig H76cm Réf : 8937
  33,000 € Excl. BTW

Geef uw inrichting een vleugje romantiek

Kandelaars roepen de sfeer van sprookjes of koninklijke recepties op. Ze stralen een unieke en tijdloze charme uit en geven uw receptie een vleugje romantiek. Ze worden bijzonder op prijs gesteld op gala-avonden, bruiloften of doopsels en passen inzake stijl en elegantie uitstekend bij uw decoratie. U hebt keuze te over: witte of zwarte kandelaars met hun uiterst geraffineerde vorm voor een hedendaagse inrichting, vintage kaarshouders met hun subtiele, in de loop der jaren gevormde platina voor een chique bohemieninrichting en de traditionele zilveren kandelaars voor een klassieke en elegante avond. Ongeacht of ze wit, zwart, van verguld gietijzer of verzilverd zijn, aarzel niet om ze te combineren met uw tafelstukken, servetringen of windlichten die te vinden zijn bij onze vele andere tafelaccessoires. Om een persoonlijke toets aan te brengen, kunt u hun poten versieren met een weelderig bloemmotief of uw kaarsen op uw thema afstemmen. Geef uw receptie een magisch tintje en bewonder de fonkelende sterretjes in de ogen van uw gasten.

Tafelkunst door Options

Options, reeds vele jaren gespecialiseerd in tafelkunst, richt uw events en recepties in met zijn uitgebreid gamma van tafelaccessoires en buffetten. Wij streven topkwaliteit na en bieden u unieke accessoires aan, die aantrekkelijk, origineel en authentiek zijn. Onze adviseurs stellen alles in het werk om van uw event een betoverende en onvergetelijke belevenis te maken.