KOELKASTEN HUREN ONONTBEERLIJK VOOR UW RECEPTIES

location réfrigérateurs

.

Bij het organiseren van een event is het heel belangrijk om de gerechten en dranken in de beste omstandigheden te bewaren!
omstandigheden te bewaren! Options geeft u advies bij de keuze van de optimale koeloplossing.

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

Een koelkast huren en opteren voor een professionele uitrusting

Het huren van professioneel keukenmateriaal blijft de beste manier om voor uw recepties over kwaliteitsapparatuur te beschikken. Op die manier vermijdt u in de eerste plaats dure aankopen die u slechts af en toe van nut zullen zijn. De koeluitrusting die u bij ons huurt, is perfect op uw behoeften afgestemd, in tegenstelling tot de huishoudelijke toestellen, die niet aan dit type van events en het groot aantal genodigden zijn aangepast.

Het aantal tafelgenoten en de hoeveelheid producten vergen een professionele aanpak wat opslag en koeloplossingen betreft, ongeacht of u een beroep doet op een traiteur of zelf voor de organisatie van uw event zorgt. De versheid van de gerechten is iets waar u geen enkel risico mee mag nemen wanneer u een event organiseert.

ONZE HUIDIGE SELECTIE

  1. Koelvitrine 220 V - 350 W Réf : 7440
    153,663 € Excl. BTW

Verschillende formaten van koelkasten om uw gerechten vers te houden

Om uw dranken en producten in grote hoeveelheden en soms erg imposante afmetingen te bewaren, is het huren van professionele koelkasten zeker geen overbodige luxe. Wij denken bijvoorbeeld aan gesofistikeerd banketgebak of plateaus met borrelhapjes en andere buffetstukken. Options heeft diverse formaten van koelkasten om uw traiteurdienst van één dag naar behoren te laten werken, rekening houdend met uw noden. Koeltoonbanken en professionele koelkasten van 110, 340 of 640 liter, voorzien van roosters, kunnen perfect aan uw behoeften van de dag worden aangepast en garanderen zowel een optimale opslag als de versheid van uw gerechten. Een koelkast die op uw receptie en het aantal genodigden is afgestemd, staat borg voor een onberispelijk verloop van het avondfeest.

Ons team van adviseurs staat u met raad en daad bij

De adviseurs van Options staan u met raad en daad bij om van uw receptie een succes te maken. U kunt rekenen op onze expertise en knowhow om uw event in goede banen te leiden. Rekening houdend met uw eisen, het aantal genodigden, uw type van receptie, maar ook uw technische en budgettaire mogelijkheden, begeleiden wij u bij de keuze van onze koelkasten om u als specialisten in de traiteurbranche te kunnen uitrusten.

Of u nu privé dan wel beroepsmatig een event organiseert, laat u door onze teams begeleiden en profiteer van onze dienstverlening op maat, met de zekerheid dat niets aan het toeval wordt overgelaten.