NAPOLEON-STOELEN HUREN VOOR UW EVENTS EN RECEPTIES

chaise napoleon

_

De Napoleon-stoel is ongetwijfeld een van de meest gegeerde modellen ter gelegenheid van een bruiloft, ceremonie of inwijding.
Dit absolute hebbeding voor een tegelijk elegante en geslaagde inrichting zorgt op zich alleen al voor een verfijnde en tijdloze toets en laat uw tafels optimaal tot hun recht komen.
Een oververdiend succes voor een stoel die sinds het Second Empire sterk veranderd is en uw meubilair aanvult met raffinement en een vleugje classicisme die erg op prijs worden gesteld.

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

Kies uw Napoleon-stoelen uit een ruime waaier aan modellen

De Napoleon-stoelen bestaan vandaag in moderne kleuren en materialen. Ze zijn erg in trek vanwege hun elegante vorm, het knus zittende kussen en de details van hun fijn gedraaide spijlen. Ze hebben in de loop der jaren de elegantie van hun design uit de 19de eeuw weten te bewaren.

Deze chique en tijdloze stoelen, die perfect rond een tafel passen of in elegante rijen kunnen worden opgesteld ter gelegenheid van een plechtigheid, worden vandaag verfraaid met meer hedendaagse elementen om op al uw wensen in te spelen.
Alle extravaganties zijn mogelijk, bijvoorbeeld de klassieke witte kleur, ideaal voor een tegelijk chique en subtiele inrichting, de versie in verguld hout met rood fluwelen kussen voor meer protocollaire plechtigheden of de transparante versies van plexi, zwart aluminium! Kies uw zitkussens uit verschillende kleuren, gaande van fuchsia tot turkoois, tinten die ook in uw inrichting voorkomen. Die details zorgen voor een moderne toets of bieden u de mogelijkheid om diverse kleurenassociaties te creëren. Kies uit rood, wit, paars, brons, blauw of grijs voor de final touch van uw zaal.

ONZE HUIDIGE SELECTIE

Huur uw receptiemeubilair

Wanneer u een zittende, een publieke of private receptie organiseert, of wanneer u een zaal huurt voor uw event, beschikt u niet altijd over stoelen, althans niet in voldoende mate. Meubilair huren is dan onvermijdelijk de zuinigste maar ook meest esthetische oplossing voor een harmonische inrichting van uw event.

Zodra het aantal genodigden en uw behoeften vastliggen, kunt u opteren voor de modellen van uw keuze, in de kleuren en materialen die u wenst en rekening houdend met uw budget. Options, dat altijd open staat voor uw behoeften en desiderata, kan ook tegemoetkomen aan uw eisen inzake opslag en u onze verschillende modellen en klantgerichte mogelijkheden inzake levering en afhaling aanraden. Als deskundige in verhuur van meubilair en vaatwerk, staat Options bekend om de kwaliteit van zijn dienstverlening en zijn advies op het vlak van inrichting, waarbij het handig esthetiek, kwaliteit, stevigheid en modetrends weet te combineren.

ONTDEK OOK