PARASOLS HUREN VOOR UW RECEPTIES EN EVENTS

parasols

® Fotografie : Clara Joannides - Decorontwerp : Jean-Luc Blais

Op uw receptie in de open lucht is de zon ongetwijfeld de genodigde waar men het meest naar uitkijkt. Parasols zijn dan ook onontbeerlijk om uw gasten een aangenaam en verfrissend hoekje in de schaduw te kunnen aanbieden.
Behalve hun louter praktisch en beschermend aspect, voegen parasols iets aantrekkelijks toe aan uw decorinrichting bij een chique lunch op een terras. Om een goede keuze te maken, hoeft u gewoon onze raad op te volgen.

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

Parasols een must op uw recepties in de open lucht

Alles ligt nu vast, de plaats van receptie, het aantal genodigden, tafels, stoelen, buffetten, statafels en andere accessoires. Er blijft enkel nog één element dat aan het meubilair op uw receptie in de open lucht moet worden toegevoegd, namelijk parasols. U kiest ze volgens het type van terrein waarop uw receptie plaatsheeft, maar ook volgens de stijl van het reeds gekozen meubilair. Parasols maken deel uit van uw inrichting, zodat u ze nauwkeurig moet uitkiezen om trouw aan uw stijl te blijven, zonder daarom de uiterst belangrijke technische details en natuurlijk de veiligheid uit het oog te verliezen.

Notre selection du moment

Welk type van parasols voor uw event?

Ongeacht of uw event plaatsheeft in een tuin of op een terras, ons gamma van parasols biedt u de mogelijkheid om voor diverse stijlen te opteren. U kiest de klassieke ronde parasols of het Louisiana-type, dat artistieker is, en volgens de ruimte waarover u beschikt en de manier waarop u uw parasols wenst te plaatsen, namelijk te midden of opzij van uw tafels.

Ze bestaan in verschillende tinten die tegelijk sober, natuurlijk en elegant zijn, namelijk wit, smoke, taupe en ecru. Ze kunnen zeer gemakkelijk en onberispelijk aan uw inrichting worden aangepast. Ook de keuze van de sokkel is uiterst belangrijk om het evenwicht van de parasol te garanderen en te vermijden dat hij door de wind omver wordt gewaaid!

U kunt op ons rekenen bij de voorbereiding van uw receptie in de open lucht

Net als bij de keuze van al uw meubilair en accessoires ter gelegenheid van de organisatie van uw receptie in de open lucht, kunt u rekenen op de expertise en de weloverwogen tips van de adviseurs van Options om tegemoet te komen aan de specifieke problemen van dit type van receptie. Wij doen er alles aan om voor uw wensen, behoeften en budget de optimale oplossingen te vinden. Spreek ons in alle vertrouwen over uw projecten. Wij beloven u er de grootst mogelijke zorg aan te besteden.