PODIA HUREN VOOR UW TOESPRAKEN EN CONFERENTIES

estrade conférence

® Fotografie : Tanguy de Montesson / Agence Oblique - Decorontwerp : Andréa Rocagel

Organiseert u een congres, een conferentie, een lotto, een feestelijke opening, een officiële presentatie, een prijs- of diploma-uitreiking waarbij een publiek moet worden toegesproken?
Om door al uw medewerkers goed gezien en gehoord te worden en een echte toneelruimte te installeren, is het noodzakelijk een verhoging te huren ter aanvulling van uw ontvangst- en conferentiemateriaal.

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

Uw toespraken voor een publiek een officiële dimensie geven

Het installeren van een podium verleent uw events en conferenties meteen een professionele dimensie en een officieel en plechtiger karakter. Of het nu om een concert, een conferentie of een prijsuitreiking gaat, u zult ongetwijfeld indruk maken en niets zal aan de aandacht van uw genodigden ontgaan. Door het huren van een podium zal men u goed kunnen zien ongeacht de configuratie van uw zaal of uw ruimte in de open lucht. U zult zich dus volledig kunnen toespitsen op de inhoud van uw uiteenzettingen en van uw volgende toespraak om de aandacht van uw toehoorders te wekken.

ONZE HUIDIGE SELECTIE

 1. Podiumstuk 2x1 m H 50 cm Réf : 23310
  15,143 € Excl. BTW
 2. Podiumstuk 2x1m H 20 cm Réf : 23307
  15,143 € Excl. BTW
 3. Trap 2 treden Réf : 7596
  9,190 € Excl. BTW
 4. Rok-podiumstuk per meter (H 50 ou 75 cm) Réf : 6829
  3,300 € Excl. BTW

Onze verschillende formaten die u zelf naar believen kunt aanpassen

Options beschikt over twee podiumformaten van 100 x 100 cm en 100 x 200 cm met een hoogte van 20, 30, 40, 50 of 60 cm, zodat op al uw behoeften en eisen op het vlak van ruimte kan worden ingespeeld. De podia kunnen gemakkelijk naast elkaar worden geplaatst om een ruimte van de gewenste oppervlakte te creëren. Aan een podium van 50 cm hoogte kunt u een trap van twee treden toevoegen zodat uw sprekers gemakkelijk en veilig het podium kunnen op- en afgaan. Onze podia zijn vanwege hun afmetingen gemakkelijk te plaatsen en u kunt ze zelf volledig in uw decor inpassen. Afhankelijk van het type van event dat u, zowel binnen als buiten, organiseert, kunt u er naar believen katheders, microfoons, luidsprekerboxen, bloemstukken, verlichtingsinstallaties, vaandels en vlaggen op plaatsen.

Options staat u met raad en daad bij en heeft oog voor uw veiligheid

Los van de aard van uw project of event, staat Options u met raad en daad bij, rekening houdend met uw eisen inzake ruimte, organisatie en budget. Wij willen u het beste materiaal aanbieden, zonder uw veiligheid en die van uw gasten uit het oog te verliezen. U kunt dan ook rekenen op de deskundigheid van onze adviseurs om uw conferenties en toespraken een officiële en indrukwekkende dimensie te geven.