EEN POPCORNMACHINE HUREN VOOR UW EVENTS

machine pop-corn

® Fotografie : Tanguy de Montesson / Agence Oblique, Decorontwerp : Carine Pinon

Een echte popcornmachine huren en uw gasten op een originele, lekkere en ietwat nostalgische animatie trakteren, het kan.
Options is voortdurend op zoek naar atypische voorstellen voor uw culinaire animaties.Onze popcornmachines vallen bij jong en oud ongetwijfeld in de smaak ter gelegenheid van een verjaardag,
een weldadigheidsfeest op school, een avondje uit met het werk of een bruiloft rond het thema van film of kermis.

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

Herinneringen aan kermis en bioscoop

Het niet te evenaren parfum van gepofte maïs die lichtjes gekaramelliseerd en nog warm is, het knapperige van elke hap die begerig uit het puntzakje wordt genomen. Al die herinneringen aan onze kinderjaren prikkelen onze smaakpapillen en doen ons terugdenken aan de kermissen van toen of de lange filmvoorstellingen in aangenaam gezelschap. En ook nu nog, ook al is men wat ouder, is het leuk om, knusjes neergevleid in een fluwelen zetel van een donkere zaal, van de onweerstaanbare popcorn te snoepen. Waarom deze mythische lekkernij niet weer aan bod laten komen op uw events? Wedden dat uw gasten er niet lang zullen kunnen aan weerstaan …

ONZE HUIDIGE SELECTIE

 1. Popcornmachine met wagentje 220 V - 1500 W Réf : 6645
  96,912 € Excl. BTW
 2. Popcornmachine 220 V - 1500 W Réf : 7046
  72,684 € Excl. BTW
 3. Popcornzakjes (100st) Réf : 7045
  12,100 € Excl. BTW
 4. Popcornmaïs (2,5 Kg) Réf : 6844
  12,100 € Excl. BTW

Onze authentieke popcornmachines om uw gasten te verrassen

Bij Options kunt u twee types van popcornmachines huren, eventueel met de bijbehorende puntzakjes, die u kunt versieren. Voor een thema-avond, een bruiloft of een verjaardagsfeest in de open lucht zal onze ouderwetse popcornmachine in de vorm van een helderrood karretje uw genodigden ongetwijfeld aangenaam verrassen en meteen in de sfeer van een vroegere bioscoop of kermis onderdompelen. We hebben ook een professionele machine die soberder is en ideaal om een stand van suikergoed aan te vullen en uw gasten te trakteren. Een popcornmachine, dat is de zekerheid van een originele en lekkere animatie die altijd erg wordt gesmaakt. Uw gasten zullen niet kunnen weerstaan bij het zien van de opspringende maïskorrels die achter het glas uit elkaar barsten, verleid als ze zullen zijn door het zachte parfum van gepofte maïs. Afhankelijk van uw smaak, kunt u deze korrels degusteren in de zoete of de hartige versie of overgoten met karamel. Een ware explosie van smaken in een feestelijk kader!

De kunst om uw recepties op te vrolijken!

Het is voor ons elke dag een uitdaging om u even originele als authentieke animaties voor uw feestelijke events aan te bieden. We willen van uw recepties een unieke belevenis maken en uw gasten prachtige herinneringen bieden . Zo hebt u bij Options een ruime keuze uit animatiemateriaal om aan al uw wensen en inspiraties tegemoet te komen. Vertrouw ons uw plannen toe en laat uw fantasie de vrije loop. U kunt daarbij rekenen op onze knowhow en professionele expertise.

ONTDEK OOK