EEN PROFESSIONELE KEUKEN HUREN VOOR UW EVENTS

Location de cuisine professionnelle

® Fotografie : Damien Lamarche

De organisatie van een maaltijd voor een groot aantal genodigden vergt een specifieke uitrusting die aangepast is aan uw events. Een professionele keuken huren blijft in dit geval de beste oplossing om uw
gerechten te bereiden met materiaal dat tegelijk betrouwbaar, functioneel en kwaliteitsvol is. Op die manier hoeft u niet te investeren in duur en moeilijk op te slaan professioneel materiaal.

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

Een echte traiteurdienst creëren

Uw huishoudelijk keukenmateriaal is niet aangepast aan het creëren van een professionele keuken en alles wat er bij een receptie komt kijken. Indien u thuis en of in uw bedrijfsgebouwen een event organiseert, dreigt het bedenken en het opslaan van een maaltijd voor een groot aantal genodigden u snel hoofdbrekens te bezorgen. Indien u ervoor kiest om voor uw event een locatie te huren, is het niet altijd zeker dat ze is uitgerust. Daarom biedt Options u de mogelijkheid om een echte traiteurdienst te creëren en u uit te rusten met professioneel kwaliteitsmateriaal, waarbij de veiligheid optimaal is gewaarborgd.

ONZE HUIDIGE SELECTIE

 1. koelcel 1850L (+2°/+8°) 220 V - 440 W Réf : 8889
  229,999 € Excl. BTW
 2. Combi-steamer 10 GN1/1 380V - 16,5kW Réf : 7438
  220,000 € Excl. BTW
 3. Elektrische heteluchtoven 16 roosters 220V Réf : 10024
  121,000 € Excl. BTW
 4. Bordenrek 84 borden 60 x 60 cm Réf : 7047
  53,350 € Excl. BTW

Hygiëne, opslag, koeling, bereiding, gaarheid en voorbereiding

Een professionele keuken spitst zich toe op diverse aspecten met het oog op een optimale organisatie: de voorbereiding en bereiding van de gerechten, de gaarheid en het handhaven van de temperatuur, het opslaan van de ingrediënten en de koeling.

Voor de voorbereiding en bereiding van de gerechten stellen wij u gootstenen, bijzettafels, snijmachines en andere toebehoren ter beschikking om uw maaltijd te klaar te maken en te presenteren. Een ruime keuze aan gemengde ovens, elektrisch of op stoom, kookplaten, fornuizen, schotelwarmers, friteuses en grills staat garant voor een perfecte gaarheid van de gerechten. Inzake opslag is het winnen van plaats de sleutel voor een optimale organisatie. U kunt rekenen op onze dienbladhouders en bordenhouders om uw mooiste gerechten op te slaan. Inzake koeling passen isothermische containers, koelkasten en koelvitrines voor al uw soorten schotels. Zonder het hygiënisch aspect te vergeten, met onze vuilniszakhouders, en het vervoer van uw goederen, met onze steekwagentjes.

Onze beste uitrusting en professionele tips voor uw recepties

Inzake keukenuitrusting mag niets aan het toeval worden overgelaten. Om er zeker van te zijn dat u ter gelegenheid van uw recepties op en top professioneel bent uitgerust, staan onze adviseurs u met raad en daad bij. Wij komen tegemoet aan al uw criteria op het vlak van organisatie, plaats en budget en bieden u voor uw events de beste professionele uitrusting aan. Options staat garant voor kwaliteitsmateriaal, klantgerichte service en veiligheid.

ONTDEK OOK