STOELHOEZEN HUREN VOOR FINAL TOUCH

Location housses de chaises

® Fotografie : Tanguy de Montesson / Agence Oblique

Elk detail is van belang wanneer u een event organiseert. Options heeft hoezen om uw stoelen elegant mee te bekleden.
Op die manier zal uw tafelschikking tegelijk verfijnd en origineel zijn, iets wat bij uw disgenoten achteraf aangename herinneringen zal oproepen. Ontdek onze selectie waaruit u kunt kiezen!

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

Recepties verfraaien met stoelhoezen

Stoelhoezen zijn decoratief en dragen bij aan een harmonieuze sfeer op uw recepties.
Ze scheppen gezelligheid en bieden de mogelijkheid om de stoelen bij uw tafels te laten passen of weinig elegante stoelen op te waarderen. Het is heel belangrijk dat het visuele aspect strookt met de thematiek van uw receptie en uw persoonlijke voorkeuren. Doopsel, verloving, bruiloft, seminar… de gelegenheden zijn legio.

Klassiek of origineel? Maak uw keuze op options.be

Witte stoelhoezen zijn decoratief een vaste waarde, vooral bij een bruiloft of verjaardag. Beige en écru zijn perfect als u opteert voor elegantie en geven uw receptiemeubilair een gesofistikeerde toets. Onze hoezen op zich volstaan niet voor een homogene en chique decoratie. Om het beoogde resultaat nog te verbeteren, kunnen ze ook worden opgewaardeerd met versierselen, zoals knopen, linten en bloemen.
Houd bij uw keuze rekening met de overheersende kleuren van uw decoratie. U kunt immers associaties creëren door touwkleurige stoelhoezen met beige tafellinnen of witte hoezen met zeer zacht blauw te combineren. Het zijn slechts enkele ideeën die u inspiratie kunnen geven bij de keuze van hoezen die het beste bij uw event passen.

ONZE HUIDIGE SELECTIE

 1. Stoel met touw hoes Réf : 4181
  4,510 € Excl. BTW
 2. Stoel met beige hoes Réf : 4172
  3,700 € Excl. BTW
 3. Hôtel stapelstoel met ecru hoes Réf : 4136
  6,785 € Excl. BTW
 4. Stoel met witte hoes Réf : 9029
  3,850 € Excl. BTW

Stoelhoezen huren, een oplossing die tal van voordelen heeft

Het is mogelijk dat u het vereiste aantal stoelen voor uw tafelgenoten hebt gevonden, maar dat het meubilair niet bij elkaar past qua vorm, materie of kleur. De eenvoudigste oplossing is de stoelen te bekleden met uniforme hoezen of hoezen die onderling bij elkaar passen. Op die manier wint u ook kostbare tijd. In plaats van zelf bekleding voor uw stoelen te maken, kunt u kiezen uit het gamma dat Options u aanbiedt. Wij hebben ongetwijfeld het aantal hoezen dat u nodig hebt tegen een tarief dat binnen uw budget valt.

ONTDEK OOK