EEN SUIKERSPINMACHINE HUREN VOOR UW RECEPTIES

machine barbe à papa

® Decorontwerp : André Rocagel - Fotografie : Alexis Boullay

Wilt u een kermis voor het schoolfeest, een verjaardagfuifje voor uw kind, een bruiloft of een bedrijfsavond voor uw jonge startup organiseren en wenst u het een roze en suikerzoete magische toets te geven?
Roep de sfeer van uw kinderjaren op en huur een authentieke suikerspinmachine die op de mooiste kermissen thuishoort!
Wie zou kunnen weerstaan aan deze heerlijke suikerspin waar wij in onze kindertijd zoveel plezier aan beleefden?

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

De sfeer van de kinderjaren

De ogen sluiten en zich weer in zijn kindertijd wanen, met de opwinding, het lawaaierige tumult en de uitbundige vreugde van een kermis. Tussen twee ritjes in op de draaimolen het zo bijzondere parfum van warme suiker opsnuiven en geboeid volgen hoe de draden van roze suiker zachtjes rond het fijne houten stokje draaien tot een suikerzoete spin... En, ten slotte, in dit zachte kussentje bijten en de kleverige stukjes op z’n tong laten smelten.

Met dit mythische suikergoed komt u ongetwijfeld verrassend uit de hoek, tot jolijt van groot en klein. Een ideale animatie bij uw desserten en tussendoortjes of ‘s nachts tijdens uw bruiloftsfeest.

Notre sélection du moment

 1. Suikerspinmachine 220 V - 1500 W Réf : 7284
  66,000 € Excl. BTW
 2. Gekleurde suiker voor suikerspin (2,5 Kg) Réf : 7287
  12,100 € Excl. BTW
 3. Chocoladefontein H 80cm 220 V - 370 W Réf : 7626
  75,185 € Excl. BTW
 4. Stokjes voor suikerspin (100st) Réf : 7283
  3,300 € Excl. BTW

Een suikerzoet kermiskraam voor uw verjaardagsfeesten

Een echt kraam met suikergoed mag op een verjaardagsfeestje niet ontbreken! Waarom zich niet laten inspireren door de kermissfeer van toen om kinderen gelukkig te maken?
Het huren van animatiemateriaal biedt u de mogelijkheid om uw kinderen te verrassen met even originele als spectaculaire attracties. Vooral de suikerspinmachine symboliseert het best de hele kermissfeer van suikergoedkraampjes. Het spektakel, dat even lekker als betoverend is, wordt ongetwijfeld gesmaakt door de kinderen, die eerst met bewondering toekijken hoe hun favoriete lekkernij tot stand komt en er daarna voor bezwijken. Bij de ouderen roept dit de kindertijd weer op. Onweerstaanbaar!

Originele culinaire animatie voor klein en groot

Options laat zijn verbeelding de vrije loop om aan al uw wensen te voldoen en pakt met steeds weer nieuwe animaties uit. Ongeacht of u een activiteit voor volwassenen of voor kinderen organiseert, dankzij onze uitgebreide catalogus en onze unieke knowhow kunt u uw gasten met onvergetelijke animaties verwennen dankzij materiaal van onberispelijke kwaliteit. Aarzel niet om ons over uw plannen te spreken en met onze adviseurs van gedachte te wisselen over uw wensen en ideeën, ook al gaan ze ver in het verleden terug. Wij zetten altijd ons beste beentje voor om u zoveel mogelijk tevreden te stellen en samen met u een uniek evenement te realiseren.

ONZE KNOWHOW