EEN TAPKAST HUREN VOOR UW EVENTS

tireuse à bière

_

Het ontbreekt Options niet aan ideeën om uw gasten op hun wenken te bedienen. Zo beschikt het over originele producten om uw avondfeesten en recepties kleur te geven.
Een tapkast kan ’s zomers voor een welgekomen verfrissing zorgen, wat de gezelligheid en de feestelijke stemming alleen maar ten goede komt.

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

Tapkast huren, een gezellig extraatje op uw recepties

Organiseert u een avondfeest of een bijeenkomst onder vrienden, een bruiloft, een verjaardag, een inwijdingsfeest of een ander evenement? Wilt u dat het er gezellig en relax aan toegaat door uw gasten met een even verfrissende als originele attractie te verrassen? Het huren van eentapkast garandeert u afkoeling en een sfeer uw geliefkoosde bar waardig. Wie onder u heeft nooit gedroomd om zijn eigen bar te hebben?

Een tapkast zorgt er niet alleen voor dat de liefhebbers van een goed glas bier aan hun trekken komen, maar heeft ook het grote voordeel dat u geen kratten bier moet opslaan en geen lege bierflesjes moet bijeenrapen eens het feest voorbij is. U hoeft enkel vaten van uw favoriete merk te kopen om uw gasten lekkere biertjes te kunnen tappen. Kortom, de sfeer van een echte pub! Deze gedurfde formule is goedkoop en kwalitatief. De organisatoren en gasten kunnen er alleen maar wel bij varen.

Notre selection du moment

  1. Doorzichtig Saltoglas 35 cl Réf : 8520
    0,303 € Excl. BTW
  2. Bierglas 24 cl Réf : 6673
    0,220 € Excl. BTW
  3. Dubbele hot dogmachine 220 V - 1300 W Réf : 7677
    36,342 € Excl. BTW

Een originele animatie voor uw gasten

Nu microbrouwerijen als paddenstoelen uit de grond rijzen en zelf hun hop kweken, kan er geen sprake meer van zijn om, ter gelegenheid van een receptie, uw gasten een lauwe pint te serveren. Een tapkast is een animatie die erg in is op avondfeesten en door liefhebbers van een goed glas bier ongetwijfeld erg wordt gesmaakt.

Een tapkast maakt ook het verschil bij uw gasten. Eens men het tappen onder de knie heeft, zal men ze immers een biertje met een perfecte schuimkraag kunnen aanbieden. Speel gerust zelf barman en tap voor uw genodigden heerlijk frisse pintjes.

De keuze van Options om uw gasten te verrassen

Bent u van plan om een feest of receptie in de open lucht te organiseren? Options kan u hierbij met raad en daad bijstaan. Rekening houdend met uw smaak en inspiratie, bieden wij u het beste huurmateriaal aan om u tevreden te stellen en op uw behoeften in te spelen.

Wij wenden al onze knowhow en ervaring aan om uw feest te doen slagen door u even originele als innoverende oplossingen aan te reiken die binnen uw budget blijven en aan uw wensen tegemoetkomen. Options, dat altijd mee is met de laatste trends, is ongetwijfeld uw beste partner om uw gasten tijdens uw recepties te verrassen.

ONTDEK OOK