VAATWERK HUREN, IDEAAL VOOR AL UW EVENTS EN RECEPTIES

location vaisselle

® Decorontwerp : Andréa Rocagel , Fotografie: Tanguy de Montesson / Agence Oblique

Options is de specialist bij uitstek op het vlak van tafelkunstHet beschikt over een uitgebreide keuze aan vaatwerk van topkwaliteit..Wij passen onze offertes aan
uw behoeften aan en garanderen u op die manier volstrekte sereniteit in uw organisatie. Ontdek de voordelen die het huren van vaatwerk bij Options inhoudt.

Huren voor een budget dat binnen de perken blijft

Plant u een familiefeest, een bruiloft of een bedrijfsreceptie? U hebt een bepaalde hoeveelheid vaatwerk nodig om uw tafelgasten optimaal te kunnen ontvangen. Bij Options kunt u kiezen uit een volledige waaier van producten, zoals borden, bestek, glazen en andere bijpassende voorwerpen met een inhoudsvermogen. Dat creëert dus een perfecte visuele harmonie op alle tafels die u voor de gelegenheid hebt gedekt. Kwalitatief en kwantitatief komen wij efficiënt aan uw behoeften tegemoet met inachtneming van uw verplichtingen wat de duur van de huur betreft. Flexibiliteit is immers een uiterst belangrijk criterium waarop onze dienstverlening is gebaseerd. Ons prijzengamma is goed bedacht om binnen uw budget te blijven. Zo krijgt u de mogelijkheid om stijlvol vaatwerk aan te bieden zonder dat uw uitgaven de pan uit rijzen.

Een zorgvuldig uitgewerkte selectie van vaatwerk

Vaatwerk laat de gerechten die u voor uw tafelgenoten opdient nog beter tot hun recht komen. Daarom kiezen wij voor elegant en robuust materiaal om te vermijden dat het bij de minste aanraking breekt. Wij hebben voor u ook zeer klassieke of meer originele vormen om op de thematiek van uw event in te spelen. Wenst u een mooie harmonie met het design van uw tafels, kies dan voor geraffineerd en gesofistikeerd vaatwerk. U kunt specifiek vaatwerk huren, zoals borden voor de cocktail of volledige serviezen met tassen, hapjesglazen, karaffen, sauskommen enz. om de gerechten volkomen homogeen te kunnen presenteren. Wij zien het als een missie om u oordeelkundig bij te staan bij het organiseren van een receptie die achteraf in uw geheugen als een aangename herinnering moet blijven nazinderen. Daarom wordt onze catalogus gewijd aan het huren van vaatwerk geregeld aangevuld.

ONZE HUIDIGE SELECTIE

 1. Nacre

  Vanaf 0,965 € Excl. BTW

 2. Glaasje Variety Ø 6 cm H 6.5 cm 10 cl Réf : 27050
  0,570 € Excl. BTW
 3. Marquis Goud

  Vanaf 1,177 € Excl. BTW

 4. Marmer Nieuw
  Marmer

  Vanaf 0,948 € Excl. BTW

Profiteer van onze dienstverlening op maat

Options is bekommerd om het succes van uw event. Neem gerust een kijkje in onze selectie om inspiratie voor de aankleding van uw tafels op te doen. Onze adviseurs staan eveneens te uwer beschikking om u artikelen aan te raden die op uw behoeften zijn afgestemd. Wij houden rekening met de designs die u verleiden, uw financiële mogelijkheden, de aard van het event en heel wat andere criteria die u in staat stellen om het adequate vaatwerk te selecteren. Vaatwerk verhuren behoort tot het metier dat ons zo boeit. Dankzij de ervaring die ons team in de loop der jaren heeft opgebouwd, mag u het volste vertrouwen hebben in onze knowhow. Laat u inspireren door onze producten om uw gasten te verleiden, ongeacht de gelegenheid waarvoor u vaatwerk wenst te huren.

ONTDEK OOK