RONDE TAFELS HUREN VOOR UW RECEPTIES

table ronde

® Fotografie : Tanguy de Montesson / Agence Oblique - Decorontwerp : Julien Septanil

Ronde tafels zijn betoverend, elegant en gezellig en mogen dus niet ontbreken op uw bruiloftsrecepties, mondaine diners en feestavonden rond Kerstmis en Nieuwjaar.
Ze zijn ideaal voor een traditioneel zittend diner en passen in om het even welke ruimte. Ze bieden uw gasten de mogelijkheid om ten volle van het contact met hun tafelgenoten te genieten.
Door het huren van tafels hoeft u ze niet te kopen en nadien op te slaan. U blijft niet zitten met meubelen die niet bij elkaar horen en weinig harmonieus zijn.

HUUR IN 3 STAPPEN!

Step 1Selecteer uw vaatwerk, meubilair
en decoratie online
Step 2Bepaal de gewenste
hoeveelheid
Step 3Valideer uw mandje:
een adviseur maakt binnen

Klassieke elegantie en gezelligheid

Ronde tafels geven uw recepties altijd een klassieke en verfijnde toets. Ze passen in grote en kleinere zalen en nemen minder plaats in beslag. Het zijn als het ware eilandjes die een aangename en gedistingeerde sfeer scheppen en uw gasten de mogelijkheid bieden om gezellig met elkaar te babbelen. Ronde tafels werken immers vlotte en hartelijke gesprekken in de hand. Ze creëren een gezellige en bevoorrechte ruimte voor uw gasten. Ronde tafels maken ook een tafelschikking mogelijk die gebaseerd is op de interesses en leeftijd van de gasten om ervoor te zorgen dat het tussen hen klikt.

ONZE HUIDIGE SELECTIE

 1. Ronde tafel Ø 210cm - 12 tot 14 plaatsen Réf : 26255
  13,750 € Excl. BTW
 2. Ronde tafel Ø 180cm - 10 tot 12 plaatsen Réf : 6732
  7,700 € Excl. BTW
 3. Ronde tafel Ø 165cm - 10 plaatsen Réf : 8131
  6,600 € Excl. BTW
 4. Ronde tafel Ø 150cm - 8 tot 10 plaatsen Réf : 6731
  5,500 € Excl. BTW

Capaciteit en aankleding van uw ronde tafels

Onze tafels hebben een houten blad en kunnen door de opvouwbare poten gemakkelijk worden opgeslagen.
Ze zijn beschikbaar in zes diameters, gaande van 85 tot 210 cm. Op die manier kunnen ze worden aangepast aan de ruimte waarover u beschikt en aan het aantal gasten. U kunt de grootte kiezen afhankelijk van het gebruik dat u er wenst van te maken en voornoemde elementen waarmee u rekening moet houden. Naargelang het formaat kunnen er makkelijk 4 tot 14 disgenoten aan plaatsnemen.

Dankzij de ronde, klassieke en chique vorm zijn ze erg geschikt voor prachtige tafellakens met een elegante drapering die een verfijnde sfeer scheppen. Een ronde tafel is ook erg geschikt voor prachtige tafelstukken. U kunt uw bloemen, sierstukken, kandelaars en creaties in de hoogte of in de breedte plaatsen als u een chic en indrukwekkend effect wenst te bereiken. En waarom niet voor elke tafel een thema creëren, er een naam of nummer aan geven om uw gasten een plaats toe te kennen aan de hand van een gepersonaliseerd zaalplan?

Uw specialist inzake tafelkunst

Options, dat op een jarenlange ervaring kan bogen, is gespecialiseerd in tafelkunst, aankleding en inrichting van ruimten en verhuur van meubilair, toebehoren en uitrusting voor uw recepties. Wij gebruiken al onze knowhow en passie om van uw event een unieke en onvergetelijke belevenis te maken, zowel voor uzelf als voor uw genodigden. Dankzij onze uitgebreide catalogus kunt u, samen met ons, voor uw recepties de mooiste decoratie bedenken en uitwerken en daarbij rekenen op een professionele en persoonsgerichte service.

ONTDEK OOK